Autor: Ehitusuudised • 6. juuni 2024

Bisly laienes suurelt ja kaasas hinnatud eksperte

2024 on olnud Bisly jaoks edukas, laieneti suurtele UK ja Saksamaa turgudele ja nõukoguga liituvad tehnoloogiaettevõtete tippjuht Sergei Anikin ja hoonete energiatõhususe ekspert professor Jarek Kurnitski
Sergei Anikin ja Jarek Kurnitski. Foto: Bisly

16. mail 2024 liitusid Bisly nõukoguga tehnoloogiavaldkonna visionäär ning mitmeid olulisi Eesti tehnoloogiaettevõtteid juhtinud Sergei Anikin ja professor Jarek Kurnitski, juhtiv hoonete energiakasutuse ekspert, tunnustatud teadlane ning õppejõud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785