Autor: Ehitusuudised • 29. mai 2024

Ehitustrust alustab Tartus Tähtvere lasteaia renoveerimist

Sel suvel alustab Tartu linn Tähtvere lasteaia täielikku renoveerimist, vanast hoonest säilib ainult kandekonstruktsioon. Uude majja saavad lapsed hiljemalt järgmise aasta sügiseks.
Tähtvere lasteaia tulevane väljanägemine.
Foto: Skylight Studio OÜ

"Tähtvere lasteaiast saab juba kolmas väga energiatõhus lasteaiahoone Tartus. Linna hoonete väiksemad ülalpidamiskulud on praeguses majandusolukorras väga olulised," sõnas Tartu linnapea Urmas Klaas. "Lisaks energiasäästlikkusele saab maja ka tunduvalt lapsesõbralikuma ja kodusema sisekeskkonna."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785