Autor: Teeli Remmelg • 26. aprill 2024

Ehituses liigub tööotsijaid märgatavalt enam

Hetkel on ehitusmahud tuntavas languses ja see suurendab töötajate koondamisi ja nõrgemate ettevõtete sulgemisi. Samas lubavad tugeva visiooniga ettevõtted headest töötajatest alles viimases hädas loobuda, sest muidu pole neid vajadusel enam kusagilt võtta.
Ehitustrusti juht Kaido Somelar saab varasemast enam tööotsijate kirju. Foto: Ehitustrust

Ehitussektor on läbinud viimastel aastatel mitmeid kriise, turg on lainetanud üles-alla ja kõigil on värskelt meeles, kui keeruline oli buumi ajal leida töötajaid ja veelgi keerulisem oli leida häid töötajaid. Seetõttu paljud ennast kindlamalt tundvad ettevõtted pigem motiveerivad töötjaid, seda vajadusel ei pruugi neid enam kusagilt saada.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785