Autor: Ehitusuudised • 23. mai 2024

Selver plaanib ehitada Kohilasse supermarketi

TKM Kinnisvara AS on koostöös Kohila vallavalitsusega leidnud sobiva kinnistu Härjaoja piirkonnas ehk Härjaoja tee ja Urge tee ristis kaubandushoone arendamiseks.
Foto: Maris Tomba. Pildil Saku Selver, mis on praegu Kohila inimeste hulgas populaarne

"Kohila on kiirelt arenev vald ja kõrgelt hinnatud elupaik, mistõttu näeme piirkonnas ja selle ümbruses tugevat perspektiivi. Sõlmisime vallaga kokkuleppe, mille kohaselt teeme koostöös Selveriga ettevalmistusi kaubandushoone arendamiseks," ütles TKM Kinnisvara juhatuse liige Peeter Kütt, lisades, et täna on projekt siiski väga varajases faasis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785