Autor: Ehitusuudised • 15. mai 2024

Swedbank: uusi turge otsib enam ettevõtteid

Swedbanki tööstusuuring näitab, et keeruline olukord sektoris jätkub, kuid põhi on saavutatud ja tulevikku nähakse lootusrikkamalt. Samuti on aktiivselt uusi turge otsivate ettevõtete osakaal kasvanud 10% ja enim tuntakse huvi Saksamaa vastu.
Suurimaks riskiks peavad tööstusettevõtted konkurentsivõime tagamist, nentis Raul Kirsimäe uuringut tutvustades.
Foto: Swedbank

Selleks aastaks prognoosivad ettevõtted küll käibe langust, kuid ootused kasumlikkusele on mõnevõrra suurenenud ja investeeringute maht mullusest suurem.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785