Autor: Stiine Reintam • 7. mai 2024

Betoonitootja ilusast kasumist: head ajad on möödas

Muuga Betoonelement avas oma tehase 2008. aastal.
Foto: Andres Haabu
Raudbetoonelemendi tootja Muuga Betoonelement (MBE) suutis mullu oma majandustulemused hoida stabiilsena tänu üle-eelmisel aastal alustatud projektidele.

Mullu teenis ettevõte 17,9 miljonit eurot käivet, mis langes aastaga 9,8%. Ärikasum ulatus 1,42 miljoni ning puhaskasum 0,93 miljoni euroni. Ärikasum püsis üle-eelmise aasta tasemel, puhaskasum langes veidi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785