Autor: Ehitusuudised • 30. aprill 2024

YIT Eesti kauaaegne juht lahkub ametist

YIT Eesti AS-i pea 16 aastat juhtinud Margus Põim annab seoses pensionile jäämisega 1. juunil 2024 ettevõtte juhtimise üle kolmeliikmelisele juhatusele, mille etteotsa asub seni tehnilise osakonna juhina töötanud Mark Mihhailenko.
YIT Eesti ASi uus kolmeliikmeline juhatus – (vasakult) Mark Mihhailenko, Reimo Ehrstein, Kristjan Kontaveit.

Juhatusse hakkavad kuuluma ka kinnisvaraarenduse valdkonna juht Kristjan Kontaveit ning ehitusvaldkonna juht Reimo Ehrstein.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785