Autor: Ehitusuudised • 28. märts 2024

Energiasalv sai riigilt arendustegevusteks ligi 2 miljonit

Energiasalv sai EASi ja Kredexi ühendasutuse rakendusuuringute programmi kaudu 1,98 miljonit eurot toetust Paldiskisse rajatava vesisalvesti Zero Terrain tehnoloogia arendus- ja rakendustegevusteks.
Energiasalve tegevjuht Peep Siitam.
Foto: Energiasalv

Energiasalve maa-alune Paldiskisse rajatav 500MW vesisalvesti on lahendus, mis võimaldab minna Eestil üle 100% sõltumatule taastuvenergiale ja tagab tulevikus tarbijatele tänasest madalama elektrihinna. Energiasalve Paldiski vesisalvesti on Euroopa Liidu ühishuviprojektide hulka kuuluv ainuke salvestuse projekt Põhja-Balti piirkonnas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785