Autor: Teeli Remmelg • 26. märts 2024

Ehitussektor tõstab nina ülespoole

Ehitusturu olukorda arvestades on meie plaan hoida tänavu vähemalt eelmisel aastal saavutatud ehitusmahtude taset, kuid olen optimistlik, sest ehitussektor on keeranud nina kergelt ülespoole, rääkis Ehitus5ECO juhatuse liige Margo Padar ehitusliidrite arvamusküsitluses.
Tallinna Linnateatri rekonstrueerimine Ehitus5ECO poolt.

Näeme, et aasta alguses on kasvanud ehitusturul nii era- kui ka riigisektori hinna päringute arv, mis muidugi ei tähenda, et kõiki hankeobjekte kohe ka ehitama hakatakse – oleme isegi osalenud hangetes, kus tellija äriplaan ei ole siiski lõpuks realiseerunud. Riigihanke puhul tähendab see tühistamist, erahange läheb aga lihtsalt sahtlisse paremat aega ootama.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785