Autor: Anu Jõgi • 19. märts 2024

Soomes läks pankrotti 80 ehitusfirmat

Soomes andis veebruaris pankrotiavalduse sisse 342 ettevõtet, mida on 18 võrra rohkem kui aasta tagasi, ettevõtete arvult oli suurim valdkond muud teenindavad tegevusalad, inimeste arvult ehitus.
Foto: Andres Haabu

“Veebruaris esitatud pankrotiavalduste aastane libisev kogusumma saavutas ettevõtete arvu järgi mõõdetuna selle tsükli uue tipptaseme. Loodame, et langus on varsti käes,” kommenteeris numbreid Soome kohalike omavalitsuste rahastamise eest vastutava Kuntarahoituse peaökonomist Timo Vesala Twitteris.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785