Autor: Marge Ugezene • 7. märts 2024

Nordlini juht: ajutisest langusest ei tasu masendusse langeda

Eelmisel aastal toimus Tallinna Spordihalli juurdeehituse sarikapidu, selle ehituse taga oli Nordlin Ehitus. Projekti kogumaksumus oli üle 13 miljoni euro.
Foto: Andras Kralla
Ehitusfirma Nordlin vaatas paar aastat tõtt kahjumiga, kuid suutis läinud aastal jõuda pea 2 miljoni eurose kasumini. „Tuleb võtta rahulikult, iga päev oma tööd teha nii hästi kui oskad ja ju siis ka tulemus tuleb,“ kommenteeris ettevõtte juht Ülo Older.

Nordlini üks omanikest ja tegevjuht Ülo Older ütles lihtsalt: „Trikki nendes asjades ei ole – tuleb teha oma tööd. Mõni aasta tuleb parem, mõni aasta halvem. Meil on ka enne neid miinusega aastaid olnud ja on ka plussiga aastaid olnud.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785