Autor: Ehitusuudised • 11. märts 2024

Nordeconi ehitatud Roseni maja sai valmis

Rotermanni kvartalis asuva büroohoone Roseni Maja ehitustööd on lõpule jõudnud. Hoone arendaja on Roseni Kinnisvara OÜ, NG Investeeringud OÜ tütarettevõte. Arhitektuurse tellimuse täitsid arhitektuuribürood EVATA ja Siim & Põllumaa, sisekujunduse lõi ARS Projekt ja ehitusliku tellimuse täitis Nordecon AS.
Roseni Maja üheks ankurüürnikuks on advokaadibüroo Ellex Raidla.
Foto: Oleg Hartsenko

Rotermanni kvartalis asuva büroohoone Roseni Maja ehitustööd on lõpule jõudnud ja hoone kõrgeima korruse ankurüürnik advokaadibüroo Ellex Raidla on sisse kolinud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785