Autor: Alo Karu, ehitusekspert hoone piirdetarindite alal, tehnikamagister • 4. märts 2024

Vahtklaas: soojustusmaterjal enam kui sajandiks

Erinevalt mineraalvilladest ja vahtplastidest on vahtklaas Eestis veel vähekasutatud, kuid perspektiivne soojustusmaterjal, eriti vastupidavuse ja ringmajanduse vaatest. Ehitusekspert Alo Karu annab ülevaate vahtklaasist soojustusmaterjalide omadustest ja kasutusvõimalustest.
Vahtklaasiga saab niiskustehniliselt turvaliselt soojustada veekeskuseid, spaasid ja ujulaid. Foto: Alo Karu

Vahtklaasi ajalugu

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785