Autorid: Teeli Remmelg, Sigrid Kõiv • 13. veebruar 2024

Ehitusinseneride Käibe TOP50 - turg langeb alla tipust

Foto: Julia-Maria Linna
Kuigi aasta lõpp tõmbas inseneribüroode kasvule pidurit, nautisid paljud eelmisel aastal veel jõudsat käibe kasvu ja saavad minna langusele vastu julgemalt. Avaldame 2023. aastal 50 suurimat käivet näidanud inseneribürood ja nende aastase kasvu või langustrendi.

Nelja viimase kvartali koondkäive oli 189,3 miljonit eurot ja see kasvas aasta varasemaga võrreldes 8,8%. Peaaegu pool aastasest kasvust tuleb eelmise aasta esimesest kvartalist, mil koondkäive kasvas 4%. Kahe järgneva kvartali jooksul oli koondkäibe kasv keskmiselt 2,7% kvartalis. Neljandas kvartalis koondkäive kahanes, kuid see kahanemine oli alla protsendi ja seda tuleks pigem käsitleda näitaja püsimisena samal tasemel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785