Autor: Ehitusuudised • 19. detsember 2023

Nordecon alustab Eesti suurima puithoone ehitust jaanuaris

Riigi Kinnisvara AS ja Nordecon AS allkirjastasid täna ehituslepingu Loodusmaja ehitustöödeks. Eesti suurim puidust hoone rajatakse Tallinnasse Lennusadama naabrusse ja selle suurimaks kasutajaks saab olema Eesti Loodusmuuseum. Loodusmaja näol on tegemist Eesti ettevõtlusele olulise liginullenergia referentshoonega, mis valmib 2026. aasta suvel. Lepingu maksumus on 54,3 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.
Uue loodusmaja eskiis. Autor: arhitektuuribüroo Kavakava arhitektid Siiri Vallner, Indrek Peil, Kristel Niisuke ja Ko Ai.

Mereäärsesse keskkonda kerkiv uuenduslik liginullenergia standardiga ning ca 3900 tonni CO2-e siduv puitehitis aitab nutikate tehnoloogiate abil kohaneda kliimamuutustega ning on referents Eesti puitehitussektorile ja väärtuslik keskus loodusharidusele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785