Autor: Ehitusuudised • 4. august 2023

Ehituse e-hüppe uue vooru tingimused muutusid

Kliimaminister Kristen Michal saatis kooskõlastusringile eelnõu, millega muudetakse ehituse e-hüppe toetuse andmise tingimusi, toetudes esimest voorust saadud kogemustele. Toetuse teine voor algab sügisel ning toetusteks on jagada kuni 2 miljonit eurot.
Kliimaminister Kristen Michal Rail Baltica Riia terminali ehituse külastusel.
Foto: Liis Treimann

„Tegemist on olulise meetmega, mis aitab kaasa digipöördele ehitusvaldkonnas ning tõstab sektori tootlikust. Kuigi e-hüppe toetuse esimene voor toimus edukalt ja suuri probleeme polnud, oli näha, et taotlusvooru tingimusi on võimalik nii taotlejate, hindamiskomisjoni kui ka vahendusasutuse jaoks paremaks muuta,” sõnas Kliimaministeeriumi e-hüppe programmijuht Regina Viljasaar-Frenzel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785