Autor: Teeli Remmelg • 26. mai 2023

Kes praegu töötajaid koondavad, on kangelased

Töötus ei ole Eestis veel oluliselt tõusnud, kuid tõenäoliselt kuuleme tänavu rohkem ettevõtetest, kes hakkavad koondama. „Kahjuks meil ei ole siin valikut, sest seda on vaja majanduse heaks teha. Aga neid ettevõtteid ja inimesi tuleks vaadata kui kangelasi, sest nad teevad majandusele vajalikku asja,“ väitis Luminori peaökonomisti Lenno Uusküla. Ehitusjuhtide kindlustunne on aga hakanud hoopis taastuma.
Lenno Uusküla hinnangul oli varem ehitajatel pea aasta maht ees, kuid nüüd on tellimuste aeg lühenenud paari kuu peale. Foto: Raul Mee
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785