Autor: Urve Vilk • 1. september 2022

Pertens: riik laseb Eesti taristuehituse põhja

Üha suuremaks muutub oht, et meie enda taristuehitajad lähevad pankrotti, mistõttu oleme tõstatanud päevakorda streigi või meeleavalduse võimaluse, et meie sõnum otsustajatele ikka kohale jõuaks, tunnistas Eesti Taristuehituse Liidu juhatuse esimehe Sven Pertens Äripäeva Infopangale antud põnevas intervjuus.
Sven Pertens muretseb, et kui ükskord jälle rohkem taristuehitajaid tarvis on, pole enam kedagi võtta ja teenus tuleb sisse osta, mis läheb lõppkokkuvõttes riigile veel kallimaks maksma. Foto: Liis Treimann
Foto: Liis Treimann

Kuidas taristusektoril sel aastal läinud on?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785