Autor: Ehitusuudised • 28. juuni 2022

Tartu korraldab viiruse leviku vastu 400 õhupuhasti hanke

Tartu linnavalitsus korraldab hanke 400 filtersüsteemiga õhupuhasti ostmiseks, mis paigaldatakse kõikidesse Tartu linna lasteaedade rühmaruumidesse ja algklasside kooliruumidesse viirushaiguste leviku vähendamiseks.
Foto: Ove Maidla

Abilinnapea Priit Humal selgitas, et ebapiisava õhuvahetusega ruumides tõuseb nakatumine õhu kaudu levivatesse viirushaigustesse, sealhulgas koroonaviirusesse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785