Autor: Ehitusuudised • 17. jaanuar 2022

2022. aastal jõuavad ehitusse kümned Rail Baltica rajatised

Kui 2021. aastal alustati Eestis Rail Baltica projektis kuue raudteeristumise ehitusega ning tehti ettevalmistusi terminalide rajamiseks, siis tänavu läheb ehitusse 10 raudteega ristuvat rajatist. Rail Balticaga seotud koguinvesteering alanud aastal ulatub ligi 70 miljoni euroni.
Eelmise aasta üks olulisemaid Rail Baltica objekte oli Saustinõmme viadukti rajamine
Foto: Liis Treimann

Möödunud aastal sai Rail Baltica projektis ametlikult valmis Saustinõmme maanteeviadukt. Toimus mitu liiniristumiste ümberehitamist. Alustati Tagadi tee ja Künka tee viaduktide ehitamisega, samuti Loone, Urge ja Kalevi ökoduktide ehitamisega. Aasta lõpus sai sõlmitud ehitusleping Assaku viadukti ehitamiseks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785