Autor: Ehitusuudised • 11. detsember 2020

Raadi rehvikuhilad vähenevad jõudsasti

Viie kuuga on Raadi vanal lennuväljal rehvikuhilad tublisti kahanenud. Tänase seisuga on Ragn-Sells hakkinud kokku ca 12 400 tonni vanarehve, millest Raadilt on ära veetud ja taaskasutusse suunatud ca 11 250 tonni.
Foto: KIK

KIKi Raadi projektijuht Tõnn Tuvikene sõnab, et igal juhul loodame, et Ragn-Sellsiga kokku lepitud 13 815 tonni vanarehve saab käideldud selle aasta lõpuks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785