Autor: Ehitusuudised • 14. oktoober 2020

Tõnismäe riigigümnaasium tuleb puiduselt hubane

Riigi Kinnisvara, Haridus- ja Teadusministeerium, Tallinna Linnavalitsus ning Eesti Arhitektide Liidu korraldatud Tõnismäe riigigümnaasiumi õppehoone rahvusvahelise arhitektuurivõistluse pani kinni Arhitekt11/Lunden Architecture ideekavand.
Foto: Arhitekt11/Lunden Architecture

Haridus- ja Teadusminister Mailis Repsi sõnul pakub südalinna kerkiv riigigümnaasium Tallinna gümnasistidele suurepärast keskkonda hariduse omandamiseks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785