Autor: Ehitusuudised • 9. november 2020

Eesti Ehituskonverents toimub nii saalis kui veebis

Järgmisel nädalal kogunevad tegusad ja edukad ehitusettevõtjad ning spetsialistid Kultuurikatlas ja veebis. Registreerida saab SIIN.
Eesti Ehituskonverents 2019
Foto: Raul Mee, fotograaf

Koroonakriis on löönud uppi kõik senised prognoosid ja peatatud on mitmeid projekte. Osalejad saavad teada milliseid suuri plaane on lähiaastatel oodata ja millistel hangetel on võimalik osaleda. Olge kursis turul toimuvaga ja teil on võimalik tagada ettevõttele aastateks projekte.

Registreeri saali- või veebipilet SIIN.

Eelmise aasta galeriid saad vaadata SIIT.

Üritusest tehakse reaalajas ülekanne. Konverents toimub nii saalis kui ka veebiülekandena.

Esinevad Jüri Rass Elamumajanduse- ja ehitusvaldkonna asekantsler, Gerd Müller Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatuse liige ja Nordecon AS juhatuse esimees, Ivo Volkov Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees, Andrus Leppik Kodumaja juhataja, Ahto Aruväli EG Ehituse juht, Tõnu Grünberg Rail Baltica Eesti juht, Arne Ots Ellex Raidla Advokaadibüroo partner, vaidluste lahendamise valdkonna juht, Indrek Alliksaar KPMG Partner, audititeenuste juht, Daniil Aal EstateGuru Grupi müügijuht, Virgo Sulakatko Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu ja Novarc Group juhatuse liige, Mihkel Mäger RKAS kinnisvaraarenduse osakonna direktor, Margus Nõlvak Mainor Ülemiste juhatuse esimees, Janne Heikkilä Metsä Wood kliendisuhete juht tehnika alal.

Päeva modereerib Indrek Moorats.

Vaata konverentsi kava ja pane ennast kirja SIIN.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785