Autor: Eva Kiisler • 6. detsember 2019

Galerii: vaata pilte Eesti Ehituskonverentsilt 2019

Möödunud nädalal toimus Noblessneri kvartalis asuvas Proto avastustehases 21. Eesti Ehituskonverents, kus vaatlesime, millistes suundades näevad edukad ettevõtjad ehitussektorit lähitulevikus arenemas.
Autor: Raul Mee

Tänavune konverents oli korraldatud pigem visiooniürituse kui traditsioonilise infokonverentsina. Oma tähelepanekud ja nägemuse lähiaja arengutest esitasid Raivo Rand, Gerd Müller, Tarmo Roos, Kadi Metsmaa, Kristjan Mitt ja Siim Leisalu.

Lisaks juba edu saavutanud ettevõtetele esitas oma tulevikukava ka ainulaadne nähtus: ehitussektoris tegutsev idufirma Roofit Solar Energy. Riigihangetes planeeritud muudatusi tutvustas Kristina Laarmaa. Ehitussektoris tihti rõhutatud koostöö parandamise vajalikkusesse andis panuse koolitaja Jaanus Kangur, näidates osalejale kolme tõhusat läbirääkimistehnikat.

Konverentsil anti üle ka auhinnad konkursi Särav Tudengimõte 2019 parimatele esseekirjutajatele. Vaata lähemalt SIIT.

Saali oli kogunenud ligi 200 osalejat.

Tallinn 4DEC2019. Eesti Ehituskonverents 2019. Foto Raul Mee
Autor: Raul Mee
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785