11. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiiu Selveri ehitaja jäi üle miljoni võlgu

Hiiumaa Selveri peatöövõtja, pankrotistunud OÜ Betoneks Ehitus jättis kauplust ehitanud allhankijatele tasumata üle miljoni krooni, kirjutas Hiiu Leht.

Hiiumaa ettevõtjate liidu juhatuse esimehe Tarvo Malga teatel võib OÜ Betoneks Ehitus pankroti puhul seetõttu Hiiumaa ettevõtjaile tekkida päris korralik kahjum.

“Ettevõtted, kellel sealt raha saamata, on OÜ Dago Ehitus, OÜ Hiiu Teed, OÜ IV Elektritööd," loetles Malk, "samuti on andmeid, et Betoneksi alltöövõtjate kaudu jäid rahast ilma Paler PT ja Randmäe Puhketalu.”

OÜ Betoneks Ehitus esitas firma pankrotiavalduse Harju maakohtule 2. oktoobril ja 3. novembril toimus selles asjas esimene kohtuistung. Ettevõtte pankrotihaldur Sirje Tael selgitas ajalehele Delovoje Vedomosti, et vastavalt seadusele tähendab pankrotiavaldus seda, et ettevõte on maksejõuetu.

5. novembri ametlikes teadaannetes avaldatud teate kohaselt otsustas Harju maakohus rahuldada OÜ Betoneks Ehitus avalduse pankroti väljakuulutamiseks. Võlausaldajate esimese üldkoosoleku ajaks määrati 26. november. Ühtlasi ootab pankrotihaldur teateid kõigist enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785