Autor: Ehitusuudised • 6. juuli 2020

Kaitseväe uus hoone Tapal soovib liituda linna kaugküttevõrguga

Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus sõlmis regionaalse soojatootjaga N.R. Energy lepingu, milles lepiti kokku, et aasta lõpus valmiv uus kaitsejõudude hoone Üleviste tänaval soovib liituda linna kaugküttevõrguga ning hakata kasutama linna kesksest katlamajast pärit soojusenergiat.
Tapa uus reservkatlamaja

26. juunil allkirjastatud lepingu kohaselt on N.R. Energy valmis ehitama aadressile Üleviste 9 rajatava 2500-ruutmeetrise eluhoone ühendustorustiku ning liitma maja Tapa kaugküttevõrku. Enne liitumistöödega edasi minemist peab projekteerimistingimustele oma heakskiidu andma ka Tapa vallavalitsus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785