Autor: Eva Kiisler • 10. juuni 2020

Kolm põhjust, miks tuntud fasaadiehitaja Soome turul kahjumisse jäi

Eestis ja Soomes erinevaid fassaaditöid teostav Deckol Nord jäi mullu üle nelja miljoni eurose müügitulu juures veidi enam kui 20 000 euroga kahjumisse. Ettevõtte tegevjuht Jaan Vikat tõi majandusaasta aruandes välja kolm olulist põhjust, miks nii juhtus.
Foto: Deckol Nord

Deckol Nord OÜ kirjutab majandusaasta aruandes, et firma visioon on olla fassaadide soojustamise ja hoolduse valdkonnas professionaalseim ehitusettevõte Põhjamaades. 2012. aastal loodud ettevõtte põhiteenusteks on fassaadide soojustamine erinevate süsteemsete lahendustega, fassaadide krohvimine ja renoveerimine ning viimistletud fassaadide hooldustööd.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785