Autor: Ehitusuudised • 27. mai 2020

Hoonete ehituses brutopalk tõusis, rajatiste ehituses langes

Hoonete ehituse valdkonna keskmine brutopalk kerkis tänavu esimeses kvartalis 0,2 % protsenti 2365 euroni, teatas statistikaamet. Riigi keskmine brutokuupalk oli tänavu esimeses kvartalis 1404 eurot, mis on 4,8 protsenti suurem kui eelmisel aastal samal ajal.
Foto: Liis Treimann

Rajatiste ehituses langes keskmine brutopalk tänavu esimeses kvartalis 6,45 protsenti 1824 euroni. Aasta varem samal ajal oli brutopalk 1950 eurot. olles 5,2 % langenud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785