Autor: Allan Rajavee • 28. märts 2020

Ekspert: koroonakriisi paanika avaldus kinnisvaraturul ehmatavalt kiiresti

Kuigi ehitajatele ei pruugi see meeldida, siis kinnisvaraturu vaates on suurarendajate otsus külmutada järgmised ehitusetapid tervitatav, kuna nii ei teki hinda allasuruvat laojääki ja tehingute arv võib lühiajalise kriisi tingimustes kiiremini taastuda, arvas kinnisvarabüroo Uus Maa partner Mika Sucksdorff.
Foto: Andras Kralla
Kuigi märtsis Eesti kinnisvaraturul tehtud tehingute ja nende hindade statistika pole veel käes, on pakkumisi vaadates turul hinnad langenud juba 10 protsenti, tõdes kinnisvarabüroo Uus Maa partner Mika Sucksdorff.

Kinnisvaraturul oli näha esimesi langusmärke juba märtsi alguses.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785