Autor: Ehitusuudised • 23. jaanuar 2020

Porto Franco arendus õigeaegselt valmis ei saa

Tallinna sadamaalale kerkiva Porto Franco avamine lükkus 2021. aasta esimese kvartali lõppu, kuid hooned hakkavad maksimumkõrgust saavutama, vahendab ERR.
Porto Franco juht Rauno Teder tutvustab Porto Franco ehitusplatsi.
Foto: Raul Mee, fotograaf

Porto Franco tegevjuht Rauno Teder ütles rahvusringhäälingule, et arenduse esimene etapp peaks valmis saama märtsi lõpus. Kogumahu ehk teise etapi osas on praegu käimas hoogsad betoonitööd ja tasapisi hakkavad hooned maksimumkõrgust saavutama.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785