Autor: Anu Jõgi • 22. jaanuar 2020

Kliinikum otsib 70 miljonilise hankega ehitajat

Maarjamõisa III ehitusjärgu projekteerijad on SWECO Projekt AS ja Architecture Workshop Finland Oy.
Foto: Tartu Ülikooli Kliinikum
Tartu Ülikooli Kliinikum otsib hankega ehitajat Maarjamõisa meditsiinilinnaku kolmandale etapile, mille maksumus on 70 miljonit eurot.

Kliinikumi projektijuhi Toomas Kivastiku sõnul ehitatakse kaks uut korpust. Üks on M-korpus, millest saab uus lastehaigla ja mille brutopinna suurus on ligikaudu 20 000 m2. Tulevasse C-korpusesse rajatakse uus operatsiooniplokk ja kõrvakliinik, samuti hakatakse seal tegelema naistekliiniku perekeskuse külastajate ning näo- lõualuukirurgia eriala patsientidega,“ sõnas Kivastik. Uus C-korpuse brutopind on ligikaudu 13 600 m2.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785