Autor: Ehitusuudised • 8. oktoober 2019

Telia avas Tartus uue tegevuspõhise kontori

Esmaspäeval avas Telia Tartus Turu tänaval oma uue tegevuspõhise kontori, mille rajamisel on rõhku pandud keskkonnasäästlikkusele ja moodsatele töötingimustele.
Autor: Telia

Aadressil Turu 26B asuv kontor on kaasaegne ja inspireeriv, pakkudes töötajatele mitmekülgseid töövahendeid ja tehnilisi lahendusi, mis võimaldavad mobiilsust ja valikuvabadust.

Telia kasutuses on värske büroohoone teine ja kolmas korrus. Esimesel korrusel on peatselt valmimas kohvik ja selle kõrval on saadaval veel mõned vabad büroopinnad. Telia uude kontorisse on koondatud ettevõtte erinevad osakonnad, mis seni tegutsesid Laial ja Tähe tänaval.

TULE PÕNEVALE KONVERENTSILE!

Tööõnnest, vajadusest inspireeriva töökeskkonna järgi ja kohustusest eristuda vinge töökeskkonnaga, et talendid sinu ettevõttes end hästi tunneks, räägitakse üha enam. Aga kuidas olla kindel, et inimesed on töökohal õnnelikud?

7. novembril toimuval konverentsil Workplace Happiness 2019. Investeering töökohta – mõistlik või mõttetu? räägime kaasaja nõudmistele vastava ja töötajasõbraliku töökeskkonna kavandamisest.

Pane ennast kirja SIIN.

“Uus kontor on kaasaegne ja detailideni läbimõeldud, toetades töötajat erinevate ruumi- ja IT-lahendustega iseseisvalt toimetama ja leidma endale sobivaim töökoht sõltuvalt hetke vajadustest. Telia uued tegevuspõhised kontorid eristuvad vanadest kontorimudelitest selgelt oma keskkonnasäästlikkuse poolest. Säästvat toimetamist toetab maja enda planeering, kasutades targalt igat renditud ruutmeetrit. Kasutatavad lahendused harjutavad Telia töötajaid säästlikumalt toimetama. Uus kontor on planeeritud 160 töötajale, mis on 30 kohta enam, kui hetkel Tartus töötajaid - loodame leida siia uusi kolleege,” lausus Telia Eesti halduse osakonna juht Mari-Liis Vihul.

Uus büroomaja valmis paljude partnerite koostööl - majaomanikuks on OÜ Fausto Capital, ehitajaks AS Rand & Tuulberg ning sisekujundajaks OÜ FORM Design.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785