Ehitusuudised  • 20 november 2018
Uudised
Ainult tellijale

Panga pilgu läbi: kuidas tõsta kinnisvara tootlust?

Foto: Pixabay

See, kuidas ettevõtja saavutab kinnisvaratootluse tõstmise, on panga seisukohast kliendi probleem: pank tahab saada oma raha tagasi ja ka intressi teenida. Oleme näinud palju erinevaid variante ja võimalusi, kuidas tootlust tõsta, rääkis Luminori suurklientide osakonna juht Peter S. Treialt konverentsil “Ärikinnisvarasse investeerimine”.

Kuigi ettevõttel võib olla piisavalt oma raha, siis kõike sellega teha ei taheta. Kellel on rohkem raha, see võiks oma finantsidega arendada, aga sageli ei soovita seda kasutada, vaid tahetakse hoopis tootlust tõsta panga rahaga. Kellel on vähem raha, tahaks samuti selle pealt teenida, ka siis võetakse juurde panga võimendus, et rohkem tootlust teenida. Kõige parem on ju teenida võõra rahaga ja selle pealt saada maksimaalset tootlust.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785