Autor: Ehitusuudised • 20. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Panga pilgu läbi: kuidas tõsta kinnisvara tootlust?

Foto: Pixabay
See, kuidas ettevõtja saavutab kinnisvaratootluse tõstmise, on panga seisukohast kliendi probleem: pank tahab saada oma raha tagasi ja ka intressi teenida. Oleme näinud palju erinevaid variante ja võimalusi, kuidas tootlust tõsta, rääkis Luminori suurklientide osakonna juht Peter S. Treialt konverentsil “Ärikinnisvarasse investeerimine”.

Kuigi ettevõttel võib olla piisavalt oma raha, siis kõike sellega teha ei taheta. Kellel on rohkem raha, see võiks oma finantsidega arendada, aga sageli ei soovita seda kasutada, vaid tahetakse hoopis tootlust tõsta panga rahaga. Kellel on vähem raha, tahaks samuti selle pealt teenida, ka siis võetakse juurde panga võimendus, et rohkem tootlust teenida. Kõige parem on ju teenida võõra rahaga ja selle pealt saada maksimaalset tootlust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785