Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 28. mai 2018

Ehituskonsultante asub juhtima Tiit Kerem

Autor: IB Telora
Eesti Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu uue juhatuse esimesel koosolekul valisid liikmed endi hulgast uueks juhatuse esimeheks Inseneribüroo Telora tegevjuhi Tiit Keremi ning aseesimeheks Sweco Projekti tegevjuhi Keijo Vaheri, teatas liit.

Tiit Kerem on varem olnud ka Eesti Kütte- ja Ventilatsiooniinseneride Ühingu juhatuse esimees. Ta on töötanud Riigi Kinnisvaras ja Skanskas.

Lisaks Keremile kuuluvad EKEL juhatusse Merike Rannu (K-Projekt AS), Heiki Meos (EstKonsult OÜ), Kaitis Väär (Novarc Group AS), Maidu Saar (TARI AS), Johann-Aksel Tarbe (Arhitekt Tarbe OÜ), Keijo Vaher (Sweco Projekt AS),  Riho Milva (Roadplan OÜ) ja Andres Piirsalu (Entec Eesti OÜ).

Juhatuse tuumik jäi eelmise koosseisuga võrreldes suuresti samaks, uute liikmetena alustasid Riho Milva, Andres Piirsalu, Kaitis Väär ja Johann-Aksel Tarbe. Vastavalt põhikirjale kehtivad juhatuse liikmete volitused kaks aastat. EKEL tegevjuhina jätkab Kalle Karron.

EKEL on ehituskonsultatsiooniteenuseid osutavate ettevõtete ühendus, kuhu kuuluvad ehituse valdkonnas konsultatsiooniteenuseid pakkuvad ettevõtted, nii arhitekti – kui inseneribürood.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785