Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 23. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Embach ehitab Tartu kesklinna uue ärihoone

Autor: Embach Ehitus
Embach Ehitus alustas veebruaris alustati ehitust Tartu kesklinnas pikalt tühjal seisnud krundil Riia maantee ja Väike-Tähe tänavate nurgal, kuhu kerkib ärihoone koos büroo- ja kaubanduspindadega.

Embach Ehituse juhi Andres Salusaare sõnul saab pikalt tühjalt seisnud krundil olema 1500- ruutmeetrine ärihoone koos kaasaegsete büroo- ja kaubanduspindadega. Uus ärihoone saab valmis käesoleva aasta oktoobriks, teatas ettevõte.

Ärimaja arendaja on Vomat OÜ. Uue ärimaja esimesel korrusel saab olema kaks toitlustusasutust ning automaat iseteenindus-autopesula. 2. ja 3. korusel on büroopinnad.

Ärimaja arendaja Daniel Matsukevitši sõnul käib Riia 16/Väike-Tähe 20 kinnistu arendamine kahes etapis. Hetkel käib esimese etapi arendamine, kinnistu tagumine osa saab välja ehitatud ja otstarbekalt kasutatud sügiseks. Kinnistu teine etapp, Riia tänava poolses otsas on kõvasti mahukam ning selle arendamine võtab aega.

“Teise etapi teostamisel on tõenäoliselt tarvis välja kuulutada arhitektuurikonkurss, mille käigus parim eskiislahendus välja valitakse,” lisas Matsukevitš. Matsukevitši  sõnul on ärihoone eelisteks keskne asukoht ning kaasaegsed lahendused, mis sobivad  büroo- ja kaubanduspindadele.

Embach Ehitus OÜ on Lõuna – Eesti juurtega ehitusettevõte, mis pakub projektijuhtimise täisteenust alates projekteerimisest ja taotlushinna koostamisest kuni valminud ehitise üleandmiseni.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785