Infortar sirutas käe TREV-2 järele

Foto: Raul Mee

„Kui enamusosaluse saame, siis võtame. Kui enamusosalust ei saa, siis ei võta,“ kommenteeris ostuplaani Infortari üks omanik Ain Hanschmidt.

Kui konkurentsiamet lubab Infortaril teedeehitajast TREV-2 Grupist 87 protsenti omandada, ei ole see Infortari esimene samm ehitusvaldkonnas. Praegu kuulub Infortarile läbi Eesti Gaasi firma EG Ehitus, mis tegeleb peamiselt vee-, kanalisatsiooni-, sooja- ja gaasitorustike ehitamisega, kirjutas Äripäev.

TREV-2 Grupi müük ei ole Nordeconi juhatuse esimehele Jaano Vinkile uudis. „Minu teada on TREV-2 investeerimispankurite käes, kes kindlasti on huvitatud müügist. See, et TREV-2 otsib ostjat nii seal- kui siinpool piiri, on turul juba varem teada olnud.“

Nordecon sai samuti pakkumise, aga neil huvi ei ole. „Sealt ei ole midagi osta. Pole põhjust kulutada raha konkurendi ülesostmiseks, parem arendada oma ettevõtet. Eesti turul on teedeehitusettevõtteid piisavalt – see ei ole lihtne äri. Kasumit teenida on üksjagu keeruline,“ selgitas Vink.

TREV-2 Grupp on taristuobjektide ja rajatiste ehitamisele ja hooldamisele keskendunud ettevõte, mille ajalugu ja kogemus ulatub tagasi 1960. aastatesse. Ettevõttes töötab kokku ligi 400 inimest, 2014. aasta käive oli 66,3 miljonit eurot ja puhaskasum 1,6 miljonit eurot.

TREV-2 Grupi omanike seas on investeerimisfond Baltcap Private Equity Fund, ettevõtte teine pool on Citibank Europe Plc. esindajakonto nimel.

Loe täispikkuses artiklit Äripäevast.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785