Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 31. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Infortar sirutas käe TREV-2 järele

Foto: Raul Mee
„Kui enamusosaluse saame, siis võtame. Kui enamusosalust ei saa, siis ei võta,“ kommenteeris ostuplaani Infortari üks omanik Ain Hanschmidt.

Kui konkurentsiamet lubab Infortaril teedeehitajast TREV-2 Grupist 87 protsenti omandada, ei ole see Infortari esimene samm ehitusvaldkonnas. Praegu kuulub Infortarile läbi Eesti Gaasi firma EG Ehitus, mis tegeleb peamiselt vee-, kanalisatsiooni-, sooja- ja gaasitorustike ehitamisega, kirjutas Äripäev.

TREV-2 Grupi müük ei ole Nordeconi juhatuse esimehele Jaano Vinkile uudis. „Minu teada on TREV-2 investeerimispankurite käes, kes kindlasti on huvitatud müügist. See, et TREV-2 otsib ostjat nii seal- kui siinpool piiri, on turul juba varem teada olnud.“

Nordecon sai samuti pakkumise, aga neil huvi ei ole. „Sealt ei ole midagi osta. Pole põhjust kulutada raha konkurendi ülesostmiseks, parem arendada oma ettevõtet. Eesti turul on teedeehitusettevõtteid piisavalt – see ei ole lihtne äri. Kasumit teenida on üksjagu keeruline,“ selgitas Vink.

TREV-2 Grupp on taristuobjektide ja rajatiste ehitamisele ja hooldamisele keskendunud ettevõte, mille ajalugu ja kogemus ulatub tagasi 1960. aastatesse. Ettevõttes töötab kokku ligi 400 inimest, 2014. aasta käive oli 66,3 miljonit eurot ja puhaskasum 1,6 miljonit eurot.

TREV-2 Grupi omanike seas on investeerimisfond Baltcap Private Equity Fund, ettevõtte teine pool on Citibank Europe Plc. esindajakonto nimel.

Loe täispikkuses artiklit Äripäevast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785