Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 1. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Betooniühingu tegevdirektoriks sai Toomas Vainola

Toomas Vainola
Foto: Eesti Betooniühing
Eesti Betooniühingu tegevdirektoriks on alates novembrist senine AS Rudus juhatuse esimees, suurte kogemustega betoonehituse asjatundja ja ehitusjuht Toomas Vainola.

„Toomas Vainola näol leidsime ühingu tegevjuhiks väga kogenud ja võimeka organisaatori, kellest loodame suurt abi betooniühingu edendamisel,” ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Tiit Roots. „Ta on olnud pikalt ja tihedalt seotud betoonehituse erinevate aspektidega. Samuti on Vainola betooniühingu asutamisest peale tegev olnud meie erialaühingu arendamisega,” lisas Roots.

1960. aastal sündinud Toomas Vainola on lõpetanud 1983. aastal ehitusinsenerina Tallinna Tehnikaülikooli tööstus- ja tsiviilehituse erialal. Ta on kaheksakümnendatel töötanud EKE EMV töödejuhatajana, hiljem AS E-Betoonelement tehase direktorina ning enne Betooniühingu tegevdirektori töökohale asumist viimasena AS Rudus juhatuse esimehena.

Eesti Betooniühing on betooni kui kodumaise ehitusmaterjali kasutamist edendav ühing, kuhu kuulub 54 ettevõtet, organisatsiooni ja eraisikut. Ühingu senine tegevdirektor Peeter Kokk läks pensionile.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785