Betooniühingu tegevdirektoriks sai Toomas Vainola

Toomas Vainola
Toomas Vainola

Eesti Betooniühingu tegevdirektoriks on alates novembrist senine AS Rudus juhatuse esimees, suurte kogemustega betoonehituse asjatundja ja ehitusjuht Toomas Vainola.

Toomas Vainola näol leidsime ühingu tegevjuhiks väga kogenud ja võimeka organisaatori, kellest loodame suurt abi betooniühingu edendamisel,” ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Tiit Roots. „Ta on olnud pikalt ja tihedalt seotud betoonehituse erinevate aspektidega. Samuti on Vainola betooniühingu asutamisest peale tegev olnud meie erialaühingu arendamisega,” lisas Roots.

1960. aastal sündinud Toomas Vainola on lõpetanud 1983. aastal ehitusinsenerina Tallinna Tehnikaülikooli tööstus- ja tsiviilehituse erialal. Ta on kaheksakümnendatel töötanud EKE EMV töödejuhatajana, hiljem AS E-Betoonelement tehase direktorina ning enne Betooniühingu tegevdirektori töökohale asumist viimasena AS Rudus juhatuse esimehena.

Eesti Betooniühing on betooni kui kodumaise ehitusmaterjali kasutamist edendav ühing, kuhu kuulub 54 ettevõtet, organisatsiooni ja eraisikut. Ühingu senine tegevdirektor Peeter Kokk läks pensionile.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed