Caterpillari ametlikuks edasimüüjaks Eestis sai Avesco

Foto: Caterpillar

Šveitsi Caterpillari edasimüüja Avesco võttis Balti riikides üle Wihuri AS-ilt Caterpillariga seotud tegevuse ning on alates oktoobrist ametlik Caterpillari teeninduspartner ja teenuseosutaja Eestis.

Juhtivat ehitusmasinate tootjat Caterpillar`it on alates 1993. aastast Eestis esindanud AS Wihuri, ent ettevõtte teate kohaselt suunab Wihuri Technical Trade’i Caterpillari osakond tegevuse jätkamise ja tugevdamise nimel kõik jõupingutused edaspidi Soome turule ning Baltikumis võtab tegevuse üle Avesco.

Šveitsis Langenthalis asuv Avesco on olnud üle 85 aasta Šveitsi Caterpillari edasimüüja, andes seal Caterpillari edasimüüjana tööd ligikaudu 600 inimesele. Avesco on Eestis üle võtnud kõik senised töötajad, ärinime AS Wihuri asemel on uueks ärinimeks AS Avesco. Muutuvad töötajate e-posti aadressid, ent muud andmed, sealhulgas registrikood, kontakttelefonid ja tegevuskohad jäävad endiseks. Kõik kehtivad klienditeeninduse ja tootetoe lepingud jäävad Avesco teatel jõusse.

Lisaks Caterpillarilealustas Avesco Balti riikides Metso purustus- ja karjääritehnika edasimüüki.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785