Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 20. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Caterpillari ametlikuks edasimüüjaks Eestis sai Avesco

Foto: Caterpillar
Šveitsi Caterpillari edasimüüja Avesco võttis Balti riikides üle Wihuri AS-ilt Caterpillariga seotud tegevuse ning on alates oktoobrist ametlik Caterpillari teeninduspartner ja teenuseosutaja Eestis.

Juhtivat ehitusmasinate tootjat Caterpillar`it on alates 1993. aastast Eestis esindanud AS Wihuri, ent ettevõtte teate kohaselt suunab Wihuri Technical Trade’i Caterpillari osakond tegevuse jätkamise ja tugevdamise nimel kõik jõupingutused edaspidi Soome turule ning Baltikumis võtab tegevuse üle Avesco.

Šveitsis Langenthalis asuv Avesco on olnud üle 85 aasta Šveitsi Caterpillari edasimüüja, andes seal Caterpillari edasimüüjana tööd ligikaudu 600 inimesele. Avesco on Eestis üle võtnud kõik senised töötajad, ärinime AS Wihuri asemel on uueks ärinimeks AS Avesco. Muutuvad töötajate e-posti aadressid, ent muud andmed, sealhulgas registrikood, kontakttelefonid ja tegevuskohad jäävad endiseks. Kõik kehtivad klienditeeninduse ja tootetoe lepingud jäävad Avesco teatel jõusse.

Lisaks Caterpillarilealustas Avesco Balti riikides Metso purustus- ja karjääritehnika edasimüüki.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785