Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 18. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko alustas Paepargi arenduse kolmanda maja ehitust

Merko Ehitus alustas Lasnamäel asuva Paepargi korteriarendusprojekti kolmanda maja ehitamist, teatas ettevõte börsiteates.
Foto: Raul Mee
Merko Ehitus alustas Lasnamäel asuva Paepargi korteriarendusprojekti kolmanda maja ehitamist, teatas ettevõte börsiteates. Arendusprojekti kõige merepoolsem 14-korruseline 60 korteriga hoone valmib 2017. aasta lõpuks.

Paepargi korteriarendusprojekt hõlmab kokku kolme 14-korruselist maja. 2015. aasta detsembris valminud esimeses majas on müüdud kõik korterid, 2017. aasta kevadel valmivas majas on saadaval alla kümne korteri, teatas ettevõte. Kortermajade ümber on rajatud parklad ja haljastus ning kõnniteed, mis viivad Pae pargi terviserajale, mänguväljakutele ja jalakäijate sillale.

Merko teatel tagab B-energiaklassiga tornmaja korterite energiasäästlikkuse vesipõrandaküte ja soojustagastusega sundventilatsioon. Korterid on väga hea helikindlusega ning ilmastiku eest pakuvad kaitset rõdude lükandklaasid. Kortermaja kõrgeima, 14. korruse eksklusiivsetel korteritel on kõrged laed, eriti suured rõdud, suurepärased vaated ning jahutussüsteem. Hoonete arhitekt on AB Luhse & Tuhal ning sisearhitektide Eerik Olle ja Ahti Peetersoo.

„Heakorrastatud Paepargi tiigi ümbrusese on Merko rajanud tervikliku rohelise elukeskkonna ja sinna tehtud korterid on saanud koduks sadadele peredele,“ kirjutas ettevõte börsiteates lisaks. „Parima kvaliteedi tagamiseks haldab Merko arenduse kõiki etappe: kavandamine, projekteerimine, ehitamine, müük ja garantiiaegne teenindus.“

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785