Restor kasutas luksuselamu ehitusel musta tööjõudu

Luksuselamu Haapsalus
Luksuselamu Haapsalus

Valdavalt renoveerimistööde poolest tuntud ehitusettevõte Restor ehitusplatsilt tabas politsei eelmisel neljapäeval 11 ukrainlast, kel polnud viisat Eestis töötamiseks. Peale nende tegi veel neli meest tööd mustalt. kirjutas ajaleht Lääne Elu.

Restori juhatuse liige Arsi Kook ütles, et ei oska laupäeval Lääne Elus ilmunud loole Sadama tänava luksuselamut ehitavaist illegaalidest midagi lisada.

„Mul puudub igasugune info asja kohta. Meile ei ole selle reidi kohta tulnud ühtegi kirja ei politseilt ega maksuametilt, nii et ma ei saa parimagi tahtmise juures midagi juba ilmunud loole lisada,” ütles Kook esmaspäeval.

Alltöövõtjast ettevõtte nime ei soostunud Kook ütlema, väites, et neid on objektil mitu ja ta pole kindel, millisest täpselt jutt käib. Küll aga oli tal vestlus objektijuhiga. Viimaselt pärineb info, et alltöövõtjale pakuti renditööjõudu vahendava firma kaudu töötajaid ja lubati, et esialgu puudulikud paberid tehakse korda.

„Me üritame jõudu mööda ja pisteliselt ka ise kontrollida oma alltöövõtjaid, aga kõiki lihtsalt ei jõua,” nentis Kook ajalehele.

Sadama 28 ridaelamu ehitusega Haapsalus alustas Restor tänavu mais. Hoone arhitekt, Emil Urbel, on projekteerimisel erilist rõhku pannud asukoha iseärasustele, tuues igasse korterisse nii päikest kui ka merevaadet. Maja merepoolsel küljel asuvad luksuslikud merele avatud terrassid koos privaatse paadikaiga. Elamute elutoast pääseb otse paadisillale. 

Loe Lääne Elu artiklit täies pikkuses siit.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed