Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 8. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Restor kasutas luksuselamu ehitusel musta tööjõudu

Luksuselamu Haapsalus
Foto: Restor
Valdavalt renoveerimistööde poolest tuntud ehitusettevõte Restor ehitusplatsilt tabas politsei eelmisel neljapäeval 11 ukrainlast, kel polnud viisat Eestis töötamiseks. Peale nende tegi veel neli meest tööd mustalt. kirjutas ajaleht Lääne Elu.

Restori juhatuse liige Arsi Kook ütles, et ei oska laupäeval Lääne Elus ilmunud loole Sadama tänava luksuselamut ehitavaist illegaalidest midagi lisada.

„Mul puudub igasugune info asja kohta. Meile ei ole selle reidi kohta tulnud ühtegi kirja ei politseilt ega maksuametilt, nii et ma ei saa parimagi tahtmise juures midagi juba ilmunud loole lisada,” ütles Kook esmaspäeval.

Alltöövõtjast ettevõtte nime ei soostunud Kook ütlema, väites, et neid on objektil mitu ja ta pole kindel, millisest täpselt jutt käib. Küll aga oli tal vestlus objektijuhiga. Viimaselt pärineb info, et alltöövõtjale pakuti renditööjõudu vahendava firma kaudu töötajaid ja lubati, et esialgu puudulikud paberid tehakse korda.

„Me üritame jõudu mööda ja pisteliselt ka ise kontrollida oma alltöövõtjaid, aga kõiki lihtsalt ei jõua,” nentis Kook ajalehele.

Sadama 28 ridaelamu ehitusega Haapsalus alustas Restor tänavu mais. Hoone arhitekt, Emil Urbel, on projekteerimisel erilist rõhku pannud asukoha iseärasustele, tuues igasse korterisse nii päikest kui ka merevaadet. Maja merepoolsel küljel asuvad luksuslikud merele avatud terrassid koos privaatse paadikaiga. Elamute elutoast pääseb otse paadisillale. 

Loe Lääne Elu artiklit täies pikkuses siit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785