Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 8. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sven Pertens lahkub Lemminkäinenist

Sven Pertens pühendas 23 aastat Lemminkäineni ja selle eelkäijate arendamisele.
Foto: Andres Haabu
Lemminkäinen Eesti ASi pikaaegne tegevjuht Sven Pertens lahkub ettevõttest. Uue juhi valimiseni täidab tegevjuhi kohuseid Niko Tikkanen, Lemminkäinen Infra Oy vanemasepresident Baltikumis.

„Soovin tänada Sveni tema töö ja panuse eest Lemminkäinen Eestis. 23 aastat, mis Sven pühendas Lemminkäinen Eesti ja tema eelkäijate arendusele, on muljetavaldavalt pikk aeg," kommenteeris Tikkanen pressiteate vahendusel.

Sven Pertens ütles ise, et hindab kõrgelt üle 20 aasta kestnud töösuhte vältel omandatud teadmisi ja kogemusi. „Soovin omalt poolt Lemminkäinenile õnnestumisi ja õiged valikuid,“ kommenteeris Pertens.

Pertensi sõnul on viimastel aastatel konkurents teedeehituses üha tihenev. „Selles olukorras on heameel tõdeda, et Lemminkäinen Eesti on oma asjad  kontrolli all hoidnud ja olnud kasumlik,“ kommenteeris Pertens.

Pertensi sõnul on plaanis veidi puhata ning siis minna vastu uutele väljakutsetele. „Usun, et pikaajaline kogemus suure ettevõtte juhina, mis peab ka keerulistes oludes toime tulema, on mind piisavalt karastanud, et võtta vastu järgmine väljakutse,“ lisas Pertens. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785