Sven Pertens lahkub Lemminkäinenist

Sven Pertens
Sven Pertens pühendas 23 aastat Lemminkäineni ja selle eelkäijate arendamisele.

Lemminkäinen Eesti ASi pikaaegne tegevjuht Sven Pertens lahkub ettevõttest. Uue juhi valimiseni täidab tegevjuhi kohuseid Niko Tikkanen, Lemminkäinen Infra Oy vanemasepresident Baltikumis.

„Soovin tänada Sveni tema töö ja panuse eest Lemminkäinen Eestis. 23 aastat, mis Sven pühendas Lemminkäinen Eesti ja tema eelkäijate arendusele, on muljetavaldavalt pikk aeg," kommenteeris Tikkanen pressiteate vahendusel.

Sven Pertens ütles ise, et hindab kõrgelt üle 20 aasta kestnud töösuhte vältel omandatud teadmisi ja kogemusi. „Soovin omalt poolt Lemminkäinenile õnnestumisi ja õiged valikuid,“ kommenteeris Pertens.

Pertensi sõnul on viimastel aastatel konkurents teedeehituses üha tihenev. „Selles olukorras on heameel tõdeda, et Lemminkäinen Eesti on oma asjad  kontrolli all hoidnud ja olnud kasumlik,“ kommenteeris Pertens.

Pertensi sõnul on plaanis veidi puhata ning siis minna vastu uutele väljakutsetele. „Usun, et pikaajaline kogemus suure ettevõtte juhina, mis peab ka keerulistes oludes toime tulema, on mind piisavalt karastanud, et võtta vastu järgmine väljakutse,“ lisas Pertens. 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed