Maa-ameti staažikas juht läheb pensionile

Raivo Vallner  Foto: Maa-amet

Maa-ametit pikka aega peadirektori või peadirektori asetäitjana juhtinud Raivo Vallner lahkub 1. juulist ametist, jäädes pensionile.

Raivo Vallner on Maa-ameti eesotsas olnud alates ameti loomisest 1990. aastal. Eesti maaküsimustega on ta tegelenud kokku üle 34 aasta, alustates 1982. aastal tööd Põllumajandusministeeriumi Maakorraldusvalitsuse juhataja ja maa kasutamise ning kaitse riikliku peainspektorina.

 „Maaga seonduv oli ja on valdkond, mis puudutab meid kõiki, seega on korrastatud maasuhted väga olulised. Mul on olnud erakordne võimalus osaleda Maa-ameti ülesehitamisel ja selle kaudu ka maareformi läbiviimisel ja maainfo andmebaaside loomisel ning arendamisel,“ ütles praegu peadirektori esimese asetäitajana töötav Raivo Vallner. „Maa-ametist on saanud tunnustatud riiklik kompetentsikeskus nii maaküsimustes kui ka maaga seonduvate andmete, näiteks kaardiandmed, tootmises ja jagamises.“

 „Raivo Vallner pani Maa-ametile aluse, oli ameti suuna määraja ja hoidja,“ rõhutas ka Maa-ameti peadirektor Tambet Tiits. „See on olnud väga suur ja väga tänuväärne töö. Kuid lisaks sellele pani ta aluse ka kogu Eesti maamõõdistamisele. Need tema seatud asimuudid jäävad nüüd meie hoida ja kaitsta,“ lisas Tiits.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785