26 oktoober 2015

Merko alustab Riias uue korteriarendusega

Foto: Merko

AS Merko Ehitus kontserni kuuluv SIA Merks on käivitanud Riias Skanstese piirkonnas Skanstes Parks korteriarendusprojekti, mis hõlmab kolme kortermaja ligikaudu 140 korteriga, teatas ettevõte börsile.

Ettevõte alustab esimese 52 korteriga hoone ehitust aadressil Grostonas 12. SIA Merks on Skanstese piirkonda rajanud varem Skanstes Virsotnes ja Skanstes houses elamukompleksid, multifunktsionaalse halli Arēna Rīga ning kaks büroohoonet.

Grostonas 12 majas on kokku 52 2-5-toalist korterit suurusega vahemikus 50-140 ruutmeetrit. Korteritel on avar rõdu, esimese korruse korteritel terrass ning ülemise korruse omadel katuseterrass. Energiasäästliku maja igas korteris on soojustagastusega ventilatsioon, mis varustab korterit värske õhuga ning tagab kõikides tubades ühtlase õhujaotuse.

Grostonas 12 kortermaja valmimine on plaanitud 2017. aasta algusesse. Kortermaja brutopind on ca 8500 m².

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785