Merko alustab Riias uue korteriarendusega

Grostonas 12  projekt Lätis
Grostonas 12 projekt Lätis

AS Merko Ehitus kontserni kuuluv SIA Merks on käivitanud Riias Skanstese piirkonnas Skanstes Parks korteriarendusprojekti, mis hõlmab kolme kortermaja ligikaudu 140 korteriga, teatas ettevõte börsile.

Ettevõte alustab esimese 52 korteriga hoone ehitust aadressil Grostonas 12. SIA Merks on Skanstese piirkonda rajanud varem Skanstes Virsotnes ja Skanstes houses elamukompleksid, multifunktsionaalse halli Arçna Rîga ning kaks büroohoonet.

Grostonas 12 majas on kokku 52 2-5-toalist korterit suurusega vahemikus 50-140 ruutmeetrit. Korteritel on avar rõdu, esimese korruse korteritel terrass ning ülemise korruse omadel katuseterrass. Energiasäästliku maja igas korteris on soojustagastusega ventilatsioon, mis varustab korterit värske õhuga ning tagab kõikides tubades ühtlase õhujaotuse.

Grostonas 12 kortermaja valmimine on plaanitud 2017. aasta algusesse. Kortermaja brutopind on ca 8500 m².

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed