25. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökuulutus: Nordecon otsib Rootsi suunale juhte

Nordecon AS on võtnud suuna Skandinaavia riikidele. Sellega seoses pakub ettevõte tööd hoonete ehituse projekti-, objektio ja töödejuhtidele Eestis ja Rootsis. Kandideerida on võimalik kuni 20 aprillini. Vaata täpsemalt alljärgnevalt.

Nordecon AS alustas tegevust aastal 1989. Ettevõtte peamisteks tegevusvaldkondadeks on hoonete ja rajatiste ehitamine peatöövõtu ja projektijuhtimise meetodil, infrastruktuuride ja sadamate ehitamine, samuti keskkonna- ja teedeehitus ning läbi tütarettevõtte Nordecon Betoon OÜ ka betoonitööd. Kontsernis töötab üle 700 inimese. Alates 18. maist 2006.a. on Nordecon'i aktsiad noteeritud Tallinna Börsil.

PAKUME TÖÖD

PROJEKTIJUHT

Tööülesanded

• suuremahuliste ehitusobjektide planeerimine ja juhtimine

• ehitustööde kvaliteedi tagamine• objekti eelarvelise ja tähtajalise valmimise eest vastutamine• suhtlemine tellijate ja alltöövõtjatega• osalemine hinna- ja hankestrateegia kujundamises• alltöövõtu lepingute sõlmimine

Ootused kandidaadile

• ehitusalane kõrgharidus

• vähemalt 3-aastane töökogemus ehitustööde projektijuhina• ehitusvaldkonna õigusaktide põhjalik tundmine• inimeste ja protsesside juhtimise oskus• head meeskonnatöö- ja läbirääkimisoskused

• arenenud analüüsi- ja otsustusvõime• lojaalsus ja motiveeritus• väga hea eesti keele oskus kõnes ja kirjas• inglise ja vene keele oskus tööks vajalikul tasemel

 

OBJEKTIJUHT

 Tööülesanded

ehitusmaterjalide ja -tööde hangete läbiviimineprojektdokumentatsiooni analüüsalltöövõtjate ja tellijatega sõlmitud lepingute täitmise tagamineehituskvaliteedi, ehitustehnoloogia, ohutuse ja töödetähtaegse täitmise tagaminesuhtlemine projekteerijatega, alltöövõtjatega jatellija esindajaga tehnilistes küsimustesteostusdokumentatsiooni koostamise, kogumise jasäilitamise korraldamine

Ootused kandidaadile

ehitusalane kesk-eri või kõrgharidus (või selle omandamine)vähemalt 3-aastane töökogemus vastaval ametikohalehitusvaldkonna õigusaktide põhjalik tundminehead meeskonnatöö- ja läbirääkimisoskusedarenenud analüüsi- ja otsustusvõimeressursside planeerimise oskusinitsiatiiv ja motiveeritusväga hea eesti keele oskus kõnes ja kirjasinglise keele oskus töökas vajalikul tasemel

TÖÖJUHT

Tööülesanded

ehitusmaterjalide ja -tööde hangete läbiviimiseksmahtude arvestamineprojektdokumentatsiooni analüüsehitustööde ettevalmistamine, juhtimine ja kvaliteedi tagamine ehitusobjektilehitusgraafiku täitmise tagaminetööohutuse eest vastutamine oma vastutusalas>ehitustööde analüüs ja dokumenteerimine

Ootused kandidaadile

erialane kesk-eri- või kõrgharidus (või selle omandamine)vähemalt 1-aastane töökogemus vastaval ametikohalhead meeskonnatöö- ja läbirääkimisoskusedressursside planeerimise ja kontrollimise oskustehnilise dokumentatsiooni lugemise oskusoskus hinnata ehitustööde tehnilist teostust erinevatel tööetappideväga hea eesti keele oskus kõnes ja kirjasinglise ja vene keele oskus tööks vajalikul tasemel

Lisainfo kandideerimise kohta.

Rootsis töötamise soovi korral tuleb kasuks rootsi keele oskus ja varasem töökogemus Skandinaavias.

Ettevõte pakub

• huvitavaid eneseteostusvõimalusi professionaalses meeskonnas

• häid õppimis- ja arenguvõimalusi• kaasaegset töökeskkonda, sh parimaid ehitusvaldkonna IT-lahendusi Eestis

Töökoha asukoht: Pärnu mnt 158/1, Tallinn

Kandideerida saab läbi CV-Online'i keskkonna www.cv.ee hiljemalt 20. aprilliks 2015.a.

või saates CV aadressil [email protected]

Lisainfo: personalispetsialist Merle Tõnnus, tel 615 2222

www.nordecon.com

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785