Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 10. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitustootlikkuse diagnostikalabor

Foto: Andres Haabu
Ehitustootlikkuse diagnostikalabori eesmärk on aidata ehitussektoris tegutsevatel ettevõtetel leida kiiremini üles peamised ettevõtte tegevuse raiskamistegurid, selgitada välja ettevõtte tugevused ja nõrkused ning üheskoos ettevõtte võtmeisikutega töötada välja esmased kasumlikkuse kasvu toetavad parendustegevused.

Mida kujutab ehituse ehitustootlikkuse diagnostikalabor?

- kaardistab ettevõtte või üksuse hetke tugevused ja nõrkused;) teiste riikide ehitussektori näitajatega.

- toob välja valdkonnad, millele keskendudes on võimalik saavutada efektiivsuse kasv ja muuta tegevusi kasumlikumaks;- aitab välja töötada esmased parendustegevused ning parendustegevuste plaani;- diagnostika viiakse läbi ettevõttes või üksuses kohapeal selle võtmeisikute ja/või töötajatega.- võrdlus (benchmarking

Mida sisaldab ehitustootlikkuse diagnostikalabor ja milline on maht?

Ehitustootlikkuse diagnostikalabori maht on ettevõttes arvestuslikult kuni 4 päeva*, mis sisaldab:

- avakohtumine, lähteandmete kogumine (0,5 päeva)

- diagnostikaplaani koostamine- diagnostika läbiviimine (intervjuud, vaatlused) (1-2 päeva)- diagnostika kokkuvõte kooskõlastatud parendustegevustega esitamine ettevõtte/üksuse võtmeisikutele (0,5 päeva)

Vajadusel

- kokkuvõte laiendatud meeskonnale koos parendustegevuste väljatöötamisega (0,5 - 1 päev)

*Lõplik maht selgub pärast esimest külastust

Mida annab ehitustootlikkuse diagnostikalabor?

- aitab üles leida ettevõtte või üksuse raiskamistegurid;

- loob suurepärase positsiooni koos lähteandmetega, et alustada kasumlikkuse kasvu toetavate parendustegevustega ettevõttes või üksuses.

Kes saavad tellida ehitustootlikkuse diagnostikalaborit?

Kõik ehitusvaldkonnas tegutsevad ettevõtted (sh üldehitus- ja projektijuhtimine, teedeehitus, ehitusmaterjalide tootmine, projekteerimine).

Kuidas ehitustootlikkuse diagnostikalabor enda ettevõttesse saada?

Võta ühendust aadressil [email protected]. Saadame vastu ankeedi, et täpsustada Teie ettevõtte vajadused ja informatsiooni läbiviimise, tellimisvõimaluse ning maksumuse kohta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785