26. november 2014

Riigi Kinnisvara otsib meeskonda ehituse projektijuhti 

Eesti Vabariigile kuuluv 178,1  miljoni euro suuruse aktsiakapitaliga kinnisvaraarenduse ning kinnisvarahalduse ja -hooldusega tegeleva ettevõte Riigi Kinnisvara AS ehitusjuhtimisosakond  otsib oma meeskonda ehituse projektijuhti.

                               Ehitusjuhtimisosakond  otsib oma meeskonda

                                                         Ehituse projektijuhti

                                                         töökohaga Tallinnas

Ehituse projektijuhi põhitööülesanneteks on :  • arendusprojektide ja remontööde ehitusjuhtimine nii põhja-, ida- kui lääne Eesti piirkondades asuvatel Riigi Kinnisvara AS objektidel

• riigihangete korraldamine koostööpartnerite leidmiseks• projekteerimise-, ehitustööde-, omanikujärelevalve-, sisustuse- ja muude vajalike tööde korraldamine Tellija esindajana• sõlmitud lepingute täitmise järelevalve• ehitusalase kompetentsi tagamine arendusprojektide kavandamisel• hoonete tehnilise seisukorra hindamine, meetmekavade ja eelarvete koostamine.

Nõudmised kandidaadile:• ehitusalane kõrgharidus (või  omandamisel)

• vähemalt 3 aastane töökogemus ehitusvaldkonnas (ehitusjuhtimine, ehitustegevuse juhtimine, projekteerimistööde juhtimine või omanikujärelevalve tegemine) • kasuks tuleb ehitusmaksumuse eelarvestamise oskus ja kogemus• meeskonnatöö kogemus• infotehnoloogiliste vahendite kasutamise oskus ( sealhulgas AUTOCAD)• täpsus ja korrektsus  tööülesannete täitmisel ning väga hea pingetaluvus• väga hea suhtlemis- ja läbirääkimisoskus• eesti keele oskus kõrgtasemel ning vene keele oskus ametialase suhtluse tasemel• autojuhiloa olemasolu

Omalt poolt pakume:

• motiveerivat ja väljakutseid pakkuvat tööd arenevas ettevõttes• professionaalset  ja  toetavat meeskonda• kaasaegseid töötingimusi meeldivas töökeskkonnas• võimalusi erialasteks täiendkoolitusteks

Kandidaatidel esitada oma sooviavaldus ja CV tähtajaga 14.detsember 2014.a. aadressile Lasnamäe 2, 11412 Tallinn või e-kiri [email protected] “Ehituse projektijuht“.  Kandideerida saab ka läbi CV Online  portaali ning Riigi Kinnisvara AS  kodulehe www.rkas.ee kaudu.

 

 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688