22. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Teed müüb kinnistuid Osta.ee-s

Müügi- ja oksjoniportaali Osta.ee on müügile tulnud alghinnaga 75 000 teemeistripunkti Saaremaal Salmes, mis kuulub riigimaanteede hooldustöödega tegelevale ettevõttele Eesti Teed.

Enampakkumisel on kinnistud, liiva- ja killustikuhoidlaid, garaažid ja kolm teemeistripunkti. Huvitavaim neist paikneb Saaremaal Salmes.

“Kokku pakub Osta.ee käesoleva enampakkumisega 11 Eesti Teede kinnistut, mis paiknevad Eesti eri kohtades.Alghinnad varieeruvad vahemikus 3000 € – 200 000 €, huvitavaim on Saaremaal Salmes olev teemeistripunkt alghinnaga 75 000 eurot. Kuna meie kaudu on eriasutused ja ettevõtted ennegi kinnisvara müünud, siis tõenäoliselt  leiavad need omale ostja. Koostöös meie gruppi kuuluva suurima kinnisvaraportaaliga KV.EE saame pakkuda kinnisvara müügiks hea lahenduse," räägib Osta.ee juht Toomas R. Raist.

Salme alevikus oleva teemeistripunkti kogupind on 1,5 ha. Maa sihtotstarve on tootmismaa kinnistu asub Salme vallas Salme alevikus. Kinnistu piirneb läänest Sõrve maanteega. Kinnistul asub 1948. aastal ehitatud ühekorruseline kontorihoone pindalaga 156,8 m2, mille ümbrus on murukattega ning osaliselt kõrghaljastatud. Hoones on keskküte ja elektriküte ning tsentraalne veevarustus. Hoone põhikonstruktsioonid on heas seisukorras.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785