Autor: Rainer Saad • 25. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon üllatab dividendiga

Nordeconi juhatus teeb aktsionäridele ettepaneku maksta dividendideks 923 000 eurot ehk 0,03 eurot aktsia kohta.

Analüütikud sel aastal Nordeconilt dividende ei oodanud. Viimati maksis Nordecon dividende 2009. aastal, 0,06 eurot aktsia kohta. Arvestades tänast aktsiahinda 0,965 eurot, tähendab 0,03 eurone dividend 3,1protsendilist dividendimäära.

Nordeconi aktsionäridele kuuluv 2013 majandusaasta puhaskasum on 4,642 miljonit eurot. Eelmiste perioodide jaotamata kasum on kokku 6,039 miljonit eurot.

Võrreldes 13.02.2014 avalikustatud esialgsete majandustulemustega on auditeeritud puhaskasum väiksem 561 000 euro võrra. Kasum vähenes veebruarikuise arbitraažikohtu otsusega, kus Nordecon nõudis Eesti Meremuuseumilt Tallinna Lennusadama eksponaadihoone rekonstrueerimise ehituslepingust tekkinud võlgnevuse ja viivise katteks 2,5 miljonit eurot. See kajastus ka algses aruandes, kuid arbitraažikohtu otsusega mõisteti välja vaid 1,54 miljonit eurot.  

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785