3. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TOP3 loetumat Ehitusuudiste artiklit mai kuus

Ehitusuudised.ee toob välja aprilli kuu lugejate lemmikumad artiklid, mida loeti kõige enam, tekitasid huvi ning mida jagati ka teiste lugejatega.

 1. Viis lihtsat mõtteviisi muutust, mida ehituses rakendada (artiklite sari)

Olen võtnud ehitusuudiste toimetajana sel aastal pöörata tähelepanu efektiivsusele just ehitussektoris. Mai kuu artiklite lugevust analüüsidest oli väga meeldiv avastada, et efektiivsuse teema lugejatele korda läheb.

Olen varasemalt kokku puutunud sellega tootmisettevõtetes, kes veel mõned aastad tagasi suhtusid efektiivsuse teemasse skeptiliselt. Kui tuli majanduslangus, said ka Eesti tootmisettevõtted aru, et „uue alguse“ puhul vanaviisi jätkata ei ole jätkusuutlik ja kasumlik.

Viie nädala jooksul toon välja erinevaid mõtteid, kuidas aidata kaasa efektiivsuse tõstmisele Eesti ehitussektoris.  

2. Tallinnas alustati Eesti esimese rohebüroo ehitust

Mai alguses alustati Tallinnas Sõpruse puiesteel Eesti esimese Green Building kontseptsiooni järgiva kontorihoone rajamist, mille projekteerimisel ja ehitamisel kasutatavad lahendused on ligi kaks korda energiasäästlikumad, kui nõuavad täna Eestis kehtivad ehitusnormid.

3. Merko kaalub Toomikku toomist juhatusse

5. juunil toimuval Merko aktsionäride korralisel koosolekul otsustatakse Tõnu Toomiku liitumine ettevõtte tegevjuhatusega. Toomik kuulub praegu Merko nõukokku.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785