Autor: Alyona Stadnik • 11. jaanuar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tarmo Sild: Arco Ehitus ei lähe pankrotti

Kui septembris levisid jutud Arco Vara tütarettevõte Arco Ehitus on müügist ühe euroga, siis Arco Vara juhatuse esimees Tarmo Sild kinnitas, et ettevõte ei ole müügis, kirjutab Äripäev.

Äripäevale teada pakuti eelmisel aastal ühele ettevõtjale läbi mitme vahendaja Arco Ehitust koos kõigi kohustustega 1 euro eest, kuid kuna pakkumise saanu leidis, et seal ei ole enam midagi päästa, polnud tal tehingu vastu huvi. „Me ei otsi ostjat ja miks peaks keegi tahtma seda osta. Meil on vaja lõpetada kaks pooleli projekti,“ märkis Tarmo Sild. Sild on Arco Vara juhtinud viimased 2,5 kuud.

Ettevõttel on pooleli Loksa vee- ja kanalisatsioonisüsteemide ehitamine. Hanke läbiviija, OÜ Loksa Haljastusega sõlmitud lepingu maht on 4 112 222 eurot. Projekti rahastatakse Euroopa  Ühtekuuluvusfondist Loksa linna reoveekogumisala veemajandusprojekti raames.

Teine pooleli projekt on Kodukolde, kus Arco Ehitus on peatöövõtja. Hetkel müüakse selle projekti esimese etapi korterelamuid.

Kuidas kommenteerivad pankrotikuuldusi Arco Ehituse koostööpartnerid ja nõukogu liikmed, loe tänasest Äripäevast.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785